Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Ingyen cégalapítás előnyei
2011.6.30 18:25:15


Ingyen cégalapítás előnyei: az ingyen cégalapítás nagyjából 2009-ben jelent meg. Publikussá, kiforrottá 2010-ben jutott, amikor immáron egy tucat cég élt ezzel az értékesítési stratégiával, formával. Az ingyen cégalapítás előnye, hogy olyan szolgáltatást fizet, amit amúgy is megrendelt volna, és mellé pedig a cégalapítás ingyen van. A cégalapítás ilyen helyzetben - főleg könyvelőiroda esetében - szorosabban kapcsolódik a könyvelőirodához, jobban elő van készítve a cégalapítás folyamata, hisz már előtte a könyvelővel való konzultáció megtörténik, sokszor az ingyen cégalapítással párhuzamosan ügyvéd-könyvelő összedolgozik. Később is, ilyen szolgáltatóknál a jogi segítségnyújtás közelebb van, jellemző, hogy az ügyvéd könyvelőt igényel, hisz számviteli szaktudással Ő van felvértezve, a könyvelő pedig jellemzően a jogtudományban áll bizonytalan lábakon. Az ingyen cégalapításnak veszélyei is vannak, erről a másik cikkben írunk.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás 2014-ben, kft alapítás a fő profilunk és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (kft alapítás, cégmódosítás, könyvelés és székhely) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is már az eljárásokhoz. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése