Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Ingyen cégalapítás 2015-ben is a topcegalapitas.hu-val
2015.2.11 9:43:53


Amennyiben céget szeretne alapítani és nincs könyvelője, esetleg székhelye, akkor cégalapítása ingyenes lehet, amennnyiben a topcegalapitas.hu weboldalon keresztül rendeli azt meg.

Mit jelent az ingyen cégalapítás?

Annyit, hogy amit fizetne egyébként ügyvédi munkadíjat, ami lehet akár több százezer forint is, azt - amennyiben bennünket választ - rendezzük Ön helyett. Két eset lehetséges: 

1. Nincs könyvelője, és rajtunk keresztül szeretne könyvelést rendelni.

2. Cégének szeretne székhelyszolgáltatást.

 

1. Ha nincs könyvelője, akkor szívesen segítünk, és biztosítunk Önnek könyvelőt. Az általunk biztosított könyvelő nem lesz drágább, sőt a piaci árfekvésnél valamivel még olcsóbb is lesz. Ebben az esetben a cégalapítás ügyvédi munkadíját rendezzük Ön helyett.

2. Székhelyszolgáltatást rendel. Amennyiben cégének nincsen még székhelye, tudunk Önnek segíteni, cégünk több helyen is tud biztosítani székhelyet.  Lehetősége van arra is, hogy székhelyszolgáltatás keretében cégét Újlengyelbe telepítse, ennek lehet olyan előnye, hogy cégének nem kell fizetnie iparűzési adót. Ezzel kapcsolatban mindenképp érdemes könyvelőt, adótanácsadót meghallgatnia, ugyanis nem minden esetben realizálható a jogszerű adómegtakarítás. Ebben az esetben, ugyanúgy, mint az előzőben, a cégalapítás ügyvédi munkadíja ingyenes, azaz cégünk azt átvállalja Ön helyett. 

Mindkét esetben ugyan a cégalapítás ingyenes, tehát az ügyvédi munkadíjat elengedjük, azonban a többi költséget meg kell fizetni. Az alábbiakat:

- illetéket - kft alapításnál 50.000 forint, bt alapítás esetén 25.000 forint

- JÜB költséget, személyenként 1.670 ft+áfa

- ha nem kér székhelyszolgáltatást, akkor az ügyvéd által lekért tulajdoni lap díját, amely ingatlanonként 1.000 ft + áfa


 

Várjuk leendő ill. meglévő ügyfeleinket központi irodánkban 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás 2014-ben, kft alapítás a fő profilunk és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (kft alapítás, cégmódosítás, könyvelés és székhely) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is már az eljárásokhoz. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése