Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Ingyen cégalapítás hátrányai
2011.9.17 22:30:46


Az ingyen cégalapítás esetén figyeljen az alábbiakra, hisz hátrányos helyzetbe kerülhet:

kötnek-e ki hűségnyilatkozatot?

- kérdezzen rá, hogy a munkát az adott cég végzi, vagy alvállalkozókkal dolgoztat? Utóbbi esetén semmiképp se könyveltessen az ingyen cégalapítást kínáló könyvelő céggel!

- mennyi a felmondási idő? A hűségidőt gyakran a felmondási idővel helyettesítik, tehát azt mondják "nálunk nincs hűségidő", de ha felmondja a szerződést, hónapokig még fizetheti a díjat, mert felmondási időt kötnek ki. Ez is egyfajta hűségidő, főleg minél hosszabb annál inkább. Ha a hűségidőt nem tartja be, kötbért fizet, ami munka nélküli pénzkereset, a felmondási idő esetén viszont a könyvelőcég elvégzi a munkát, csak addig nem viheti el a könyvelését amíg az tart. De ki akar olyan helyen tovább könyveltetni felmondási időben, ahol nem bízik abban, hogy tisztességes, hozzáértő munkát végeznek?

- a könyvelőirodák ingyen cégalapítás esetén sokszor a normál piaci árhoz képest magasabb áron dolgoznak, az Ön helyett általuk rendezett cégalapítási munkadíjat sokszorosan kifzeti plusz könyvelési szolgáltatási díjként

Sok esetben a könyvelőirodában történik a cégalapítás, azaz az ügyvéd jelen sincs, maximum elküldik neki az iratokat, és úgy ellenjegyzi a iratokat, hogy az ügyfelet még csak nem is látta, ami jogellenes magatartás, bűncselekmény. Válasszon olyan helyet, ahol ügyvéd is dolgozik a könyvelőiroda mellett, válasszon olyan ingyen cégalapítás opciót, ahol a könyvelési díj nem magasabb, mint az aktuális piaci ár!

Mindezek melett az ingyen cégalapítás alapkoncepciója jó, nem véletlenül kínálunk mi is ilyen csomagot. Nézzen körbe mielőtt meghozná a végső döntést, és mindenképp nézzen körül hova viszi a könyvelését, üljön le egy konzultációra a potenciális leendő könyvelőjével !

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás 2014-ben, kft alapítás a fő profilunk és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (kft alapítás, cégmódosítás, könyvelés és székhely) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is már az eljárásokhoz. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése